HomeOver mijWerkwijzeFoto'sReferenties Contact en gegevens
Trainingsacteur
Joscha Zinger
Over mij

Over mij... 


Acteren en theater lopen als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan is toneelspelen een passie van mij en was ik lid van toneelgroepen waar ik diverse toneellessen heb gevolgd met de daarbijbehorende uitvoeringen. Bij Ruud van Hemert mocht ik deelnemen aan een tweetal meerdaagse trainingen, waaronder één van 10 dagen in het buitenland. 

Tijdens mijn HBO studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik de module Assesments gekozen en behaald. Onderdelen van deze module waren; rollenspel, feedback geven en de juiste weergave van rollen neerzetten. 

Na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan als gezinsvoogd. Binnen mijn huidige baan hebben we regelmatig vervolgcursussen met trainingsacteurs. Na iedere training met een trainingsacteur dacht ik weer; trainingsacteren, dat wil ik ook! Een aantal jaren geleden heb ik een besluit genomen, me ingeschreven voor de training trainingsacteren bij Selma Foeken, werd ik aangenomen en deelgenomen aan deze training. Vanaf die tijd ben ik naast mijn baan als gezinsvoogd aan het werk als trainingsacteur.

Omdat ik al jaren binnen de (jeugd) hulpverlening werk kan ik me goed inleven in het werk van de hulpverlener maar ook verplaatsen in de cliënt. Oplossingsgericht werken en Signs of Safety zijn benaderingswijzen die ik me in de afgelopen jaren eigen heb gemaakt en sterk bij me passen. Ik heb gemerkt dat bovenstaande aspecten een grote meerwaarde kunnen zijn binnen mijn werk als trainingsacteur. Daarnaast ben ik natuurlijk ook inzetbaar tijdens trainingen binnen andere werkgebieden. 

Meer weten? Stuur gerust een mailtje naar info@joschazinger.nl
 

HomeOver mijWerkwijzeFoto'sReferenties Contact en gegevens