HomeOver mijWerkwijzeFoto'sReferenties Contact en gegevens
Trainingsacteur
Joscha Zinger
Werkwijze

Tijdens een training kunnen de deelnemers de theorie eigen maken in de oefensimulaties met de trainingsacteur.  


Als trainingsacteur sta ik ten dienste van deelnemer en trainer. Zie mij tijdens de training als levend oefenmateriaal, de deelnemer kan het geleerde in de praktijk brengen, kan oefenen en dingen uitproberen tijdens de oefensimulatie. Ik richt me op de persoonlijke behoefte van de deelnemer, wat wil de deelnemer graag leren en bewaak het doel van de trainer, wat wil de trainer aan het einde van de training overgebracht hebben. In mijn feedback leg ik de nadruk op wat goed gaat omdat ik van mening ben dat de deelnemer hier het meest van kan leren. Tevens geef ik het aan als dingen beter kunnen. Ik geef feedback aan de hand van de drie G's (gedrag, gevoel, gevolg). Het is aan de trainer om bij de deelnemer aan te geven wat gewenst gedrag is en of de geleerde theorie voldoende aan bod is gekomen tijdens de oefening.   Tijdens de training stimuleer ik de deelnemers om deel te nemen aan de werkvormen, biedt de mogelijkheid om uit te proberen, grenzen op te zoeken en te ervaren wat daar het gevolg van is. Dit alles verloopt op een respectvolle wijze waarbij het waarborgen van de veiligheid voor de deelnemer en de groep van groot belang is. Verder vind ik een goede samenwerking en afstemming tussen de trainer en de trainingsacteur heel belangrijk. 

Bent u opzoek naar een trainingsacteur die rollen geloofwaardig neerzet?
Ik kan me goed inleven in verschillende rollen, zowel mannelijk als vrouwelijk. Tevens heb ik veel ervaring met het spelen van pubers en jonge kinderen.  

Voor effectieve werkvormen kunt u ook bij mij terecht, we kunnen bespreken hoe de training vorm gegeven kan worden, hoe je gebruik kunt maken van een trainingsacteur en andere creatieve mogelijkheden. Tevens werk ik voor opdrachtgevers die assesments willen afnemen voor
bv. sollicitatieprocedures. Daarnaast heb ik ervaring met het spelen in een film die ten behoeve van een training is gemaakt. Verder werk ik regelmatig samen met een mannelijke trainingsacteur en hebben we een aantal opdrachten via een vaste opdrachtgever.

Heb je andere ideeën waarbij je een trainingsacteur kunt gebruiken neem dan gerust contact met mij op via info@joschazinger.nl 


HomeOver mijWerkwijzeFoto'sReferenties Contact en gegevens