HomeOver mijWerkwijzeFoto'sReferenties Contact en gegevens
Trainingsacteur
Joscha Zinger
Referenties
In de loop van de tijd heb ik ervaring opgedaan bij verschillende instanties en bedrijven.
Hieronder een aantal referenties.


Ik heb onder andere gewerkt voor Jeugdzorg Flevoland, zij hebben onze samenwerking als volgt ervaren.


"Joscha heeft zich tijdens een reeks trainingen; in gesprek met jeugdigen, ingezet als trainingsacteur. Ze heeft de rollen op een geloofwaardige manier neergezet. Ik heb dat als trainer, als heel waardevol ervaren. Ook de reacties van de deelnemers waren positief. Ik zou Joscha zeer zeker ook aanbevelen aan andere collega's / trainers."


Naast deze ervaring werk ik veelal samen met !JES jij en scheiden, hier heb ik al diverse opdrachten gedaan. Waaronder het maken van een film voor trainingsdoeleinden en het werken als trainingsacteur tijdens verschillende trainingen. Hier volgt een reactie omtrent de samenwerking.

" Joscha Zinger heeft voor !JES jij en scheiden gewerkt. Dat is op een proffesionele manier gedaan. Dit geldt voor zowel de zakelijke afspraken, als de inhoudelijke kant. Zij heeft mee geholpen om de rollenspellen goed uit te werken en diversiteit aan te brengen. Hierdoor kregen professionals de kans te oefenen met de vaardigheden die nodig zijn te werken met gescheiden ouders en kinderen van gescheiden ouders. Zij is goed in staat diverse rollen van een ouder neer te zetten en op een geloofwaardige manier de positie van een kind en/of jongere in te nemen. Haar aandeel in de trainingen van !JES zijn een meerwaarde, die ook door de professionals zo gewaardeerd worden."


JS Consultancy heeft de samenwerking met mij als trainingsacteur als heel positief ervaren, hieronder een reactie van hen. 

" Joscha heeft als trainingsacteur haar bijdrage geleverd aan de opleiding Jeugdconsulent voor JS Consultancy. Dit was een enorm succes, niet alleen voor JS Consultancy maar juist ook voor de deelnemers. Joscha heeft zich toegankelijk en laagdrempelig opgesteld. Onze Young Profesionals hebben, dankzij Joscha, de kans gekregen om zichzelf naar een hoger level te trekken als het gaat om gespreksvoering met ouders en kinderen. De natuurlijke rol die Joscha aannam tijdens de oefenmomenten hebben de deelnemers een veilig gevoel gegeven waarin ze optimaal konden leren. Joscha heeft een vriendelijke en deskundige indruk achter gelaten!"

HomeOver mijWerkwijzeFoto'sReferenties Contact en gegevens